TGERecords Music Label

#1 Музичка Дистрибуција

Започни сега
Постои од 2019
Kopacka, Kicevo BB

About TGE Records

TGERecords е дел од поголемата компанија за видео и аудио продуцент TGE Production која е основана од Дарко Соколески во 2019 година и во првата TGE Records беше наречена The Golden Eagle Mucis. Но, по ребрендирањето во 2023 година, TGE Records беше формирана како издавачка куќа за музика и издавачки услуги.

Овде, во TGE Records, идеите за нашите клиенти се на прво место.

Ако сте страсни за музика и не знаете да снимате, контактирајте не и ние ќе ја оживееме вашата идеја.

Светска Дистрибуција

Ќе ја дистрибуираме вашата музика на најпопуларните палформи како Spotify, Itunes, Apple Music, Instagram и многу повеќе.

Повеќе >>

Албуми

Име: The Great Start

Артист: SOKOL.TGE

Музика: Hiphop Rap


Youtube Канал: Слушај сега

Име: Минути

Артист: SOKOL.TGE

Музика: Summer, Latin, Trap, Regge


Youtube Канал: Слушај сега

Име: Све са товом

Артист: SOKOL.TGE

Музика: Drill


Youtube Channel: Слушај Сега

Планови кои ќе ти се допаднат

TGE Upcoming $199

Содржи:

  • Студио сесија
  • Лимитирана дистрибуција
  • Инстаграм промоција
  • Слика видео
Закажи сега

Super Boost $299

Што ја прави премиум TGE Records?

  • Снимање
  • Дистрибуција на сите платформи
  • Музичко видео
  • Промоција
  • Синхронизација на техт
Закажи сега

Артисти

Име: SOKOL.TGE

Роденден: 24.11.2003

Музика: Hip/Hop, Rap, Drill


Youtube Канал: SOKOL TGE OFFICIAL

Име: МакедонскиПартиот

Музика: Hip/Hop, Rap


Youtube Канал: Makedonski Patriot

Име: Fighter

Музика: Rap/Trap